Elsősegélynyújtás oktatás

elsősegénynyújtás oktatás

Az elsősegélynyújtás fogalma

Az elsősegélynyújtás olyan egészségügyi beavatkozás, melyet bárki – laikus vagy valamilyen egészségügyi képzettséggel rendelkező személy – elvégezhet a sürgősségi ellátás megkezdése előtt azért, hogy a baleset vagy hirtelen egészségkárosodás következményeit elhárítsa.

A mindennapokban, bármikor és bárhol szembekerülhetünk egy olyan helyzettel, ami gyorsan, váratlanul következik be és sok esetben csak az ösztöneink, a reflexeink segítenek abban, hogy lépni tudjunk a sérült helyzetének javításának érdekében. Nagy nyugalmat, átlátó képességet, gyorsaságot, fegyelmezettséget igényel az elsősegélynyújtó tevékenysége, hiszen, ha nem vagyunk nyugodtak, határozottak a segítségnyújtás elmarad, ami a sérült állapotának romlásához vezethet.

Az elsősegély nyújtás célja

  • további egészségkárosodás megakadályozása
  • az élet megmentése
  • a gyógyulás elősegítése

A bajba jutott számára az első segítség a legfontosabb!

 

A hivatalos elvárásokon, valamint az elméleti ismeretek átadásán és gyakorlati megvalósításán messze túl a hallgatók egy teljességre törekvő életszemléletet, emberhez méltó hozzáállást is tanulhatnak, a bizalomteljes, együttműködő kommunikációból is ízelítőt kapnak. Minden, ami kiegészítésképpen az Élet éléséhez elengedhetetlen (nyugalom, tiszta fej, bölcs döntések meghozatala), azt az oktatótól mintaképpen megkapják – ezáltal válnak ezek a találkozások barátságosabbakká, a vizsgákon és az életben elérhető eredmények egyaránt jobbá, a résztvevő emberek pedig értékesebbekké.     

 

A szolgáltatás értéke: 2o ooo Ft


(2 x 3 óra elmélet és 1 x 3 óra gyakorlat) 
 
Csatlakozhatsz csoportokhoz negyedévente, vagy jelentkezhetsz egyéni képzésre is!

 

Oktató: 

dr. Ördögné Vecsey Katalin

Elérhetőségei:

 +36 30 998 1545

lelkikoldokzsinoregyesulet@gmail.com

Egyéni képzés esetén előzetes időpont egyeztetés szükséges (+36 30 998 1545)! 
Kérjük, hogy egyéni képzés esetén a jelentkezési űrlapot csakis az időpont egyeztetés után töltsd ki!

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com